Laatste Nieuws: op 3 januari zijn de pups van Amy geboren, 5 reutjes en 4 teefjes. Met zowel de pups als met de moederhond gaat alles goed.

Drentsche patrijshond pups van Amy


We zijn deze week met Amy naar de dierenarts geweest voor een echo. En ja …….. Amy is drachtig! Ook hier zijn we natuurlijk weer super blij mee. Enzo is de gelukkige vader. We kijken heel erg uit naar de pups die we verwachten in het eerste weekend van januari 2020! 

Echo Amy

echo Amy

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden al goed nieuws eind oktober dat de dekking gelukt was van Joni met Morris. Afgelopen weekend, zaterdag de 22e zijn de pups geboren, een reutje en een teefje. Geen groot nest maar wat zijn ze mooi. ??

Drentsche Patrijshond pup

 

 

 

 

 

 

 

 


In september lieten wij al weten dat we Ella v.d. Olinckhoeve hebben laten dekken door Abbe (Bomi Quilou v.d. Smalle Ee). De combinatie geeft ook een mooie lage inteelt coëfficiënt van 13,09%. Nu kunnen we vol trots melden dat afgelopen dinsdag 8 november Ella 9 mooie pups heeft geworpen, 5 teefjes en 4 reuen. Met zowel moeder als de pups gaat het meer dan goed. Alle pups hebben inmiddels een nieuw baasje gevonden.

Drentsche Patrijshond pup, pups

 

Op vrijdag 9 september is Ella v.d. Olinckhoeve gedekt door Abbe (Bomi Quilou v.d. Smalle Ee). Abbe is een reu van de familie Veldman, we zijn dan ook blij dat wij hem mochten gebruiken voor deze mooi combinatie. Net als Ella is Abbe een hele mooie maar vooral ook lieve reu. De twee passen uitstekend bij elkaar. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de prachtige pups.

Als u interesse heeft in een pup of gewoon wat meer informatie wilt neem u dan gerust contact met ons op.

dekking Ella, drentsche patrijshond pups

Drentsche Patrijshond, pups

Abbe (Bomi Quilou v.d. Smalle Ee