Kennel v.d. Olinckhoeve| info@olinckhoeve.nl

Billie is gedekt

Het was een drukke week. Eerst druk met bloedprikken en testen van Norah diende het volgende teefje zich ook aan, Billie (stamboom Elvie v.d. Olinckhoeve). Niet zo heel veel dagen later konden wij haar ook laten dekken. Ook nu weer goed gezocht en uitgezocht welke reu bij haar goed zou passen. Het is een niet geheel onbekende reu geworden maar nog niet zo vaak gebruikt. We zijn heel erg blij dat wij Us Speyk fan’t Suydevelt van de Bennie en Mariet Büter hebben mogen gebruiken voor deze dekking.
Wat vullen die twee elkaar mooi aan, de dekking zelf ging ook super relaxed en soepel. Net als bij de combi van Norah en Cees zijn wij ook met deze combi zeer gelukkig en kijken uit naar de pups. Ook dit nest zal uitgerekend zijn in de eerste week van januari als de dekking succesvol is geweest.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door |november 6th, 2020|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Billie is gedekt

Norah is gedekt

Het heeft even geduurd maar we zijn blij dat weer melding kunnen maken van een dekking. We hebben Norah v.d. Olinckhoeve laten dekken door Cees fan’t Suydevelt. We zijn zeer blij dat we Cees, inmiddels 5 jaar oud mogen gebruiken van de familie van Rijn.
Een dekking is altijd spannend, zijn we er op tijd bij, laat het teefje zich dekken. Dit keer ook omdat het voor hem de eerste keer was. Fijn om weer een nieuwe reu te mogen gebruiken voor een dekking. Als alles goed gaat zal het voor Norah haar tweede nestje worden die we in de eerste week van januari hopen te verwachten. Het zal dan alweer twee jaar geleden zijn dat ze haar vorige eerste nestje kreeg. Van dat nest weten wij inmiddels dat het allen prachtige honden zijn geworden. We zijn dan ook heel benieuwd naar de pups uit deze mooie combinatie.

Door |november 6th, 2020|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Norah is gedekt

Pups van Amy zijn geboren!

Heel goed nieuws, op 3 januari zijn de pups van Amy geboren! Daar zijn we heel erg blij mee. Amy is een geweldige moeder voor haar kroost, 9 puppy’s maar liefst (5 reuen en 4 teefjes). Met zowel Amy als de pups gaat het goed.
 

Door |januari 8th, 2020|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Pups van Amy zijn geboren!

Amy is gedekt

Update 25 november 2019:
We zijn gisteren met Amy naar de dierenarts geweest. Altijd weer een spannend moment, is de dekking nu wel of niet gelukt. Gelukkig kregen we snel antwoord op onze vraag: de dekking is gelukt, Amy is drachtig! Hier zijn we natuurlijk super blij mee! 

 
 
 
 
 
 
 
We zijn blij om te kunnen mededelen dat Amy afgelopen week is gedekt door Enzo fan’t Suydevelt, roepnaam Rosco. Wat zijn we blij dat we hem mochten gebruiken. In het weekend stond hij nog op de show in Bleiswijk waar hij Nederlands Kampioen werd, direct erna mocht hij Amy dekken. Naast het feit dat Amy een heel lief teefje is staat ze bij ons in de roedel haar mannetje en kan ze ook heerlijk ondeugend zijn. Rosco is een hele lieve maar bovenal stabiele reu, we kijken dan ook heel erg uit naar de pups van deze mooie combi.
Als alles goed gaat dan verwachten wij de pups begin januari 2020. Als u interesse heeft in een pup uit deze mooie combi of u wilt gewoon meer weten over de Drentsche Patrijshond neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Door |november 11th, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Amy is gedekt

Joni is gedekt

26 november 2019: Update
De pups van Joni en Morris zijn afgelopen zaterdag 23 november geboren. Geen groot nest maar wat zijn ze mooi, een reutje en een teefje! 

 
 
 
 
 
 
30 oktober 2019
Update: We hebben een echo laten maken en we kunnen nu bevestigen dat Joni drachtig is. Eind november zal ze uitgerekend zijn!
 
Nieuws: Joni is gedekt!
Op donderdag 26 september hebben wij Joni laten dekken door Morris fan’t Suydevelt. Een prachtige lieve reu die zo mooi past bij onze Joni. We zijn dan ook heel blij dat we Morris mochten gebruiken voor deze dekking. Dit zal voor Joni haar derde en laatste nestje worden. We zijn dan ook zeer benieuwd. De dekking is gedaan conform de regels van onze rasvereniging de DPHCN.

Over vier weken laten we een echo maken om zeker te weten of de dekking ook succesvol is geweest. Als alles goed gaat dan verwachten wij eind november de pups.

Als je interesse hebt in een pup uit deze mooi combi of gewoon interesse in de Drentsche Patrijshond in het algemeen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Door |oktober 4th, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Joni is gedekt