Kennel v.d. Olinckhoeve| info@olinckhoeve.nl

Pups van Amy zijn geboren!

Heel goed nieuws, op 3 januari zijn de pups van Amy geboren! Daar zijn we heel erg blij mee. Amy is een geweldige moeder voor haar kroost, 9 puppy’s maar liefst (5 reuen en 4 teefjes). Met zowel Amy als de pups gaat het goed.
 

Door |januari 8th, 2020|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Pups van Amy zijn geboren!

Amy is gedekt

Update 25 november 2019:
We zijn gisteren met Amy naar de dierenarts geweest. Altijd weer een spannend moment, is de dekking nu wel of niet gelukt. Gelukkig kregen we snel antwoord op onze vraag: de dekking is gelukt, Amy is drachtig! Hier zijn we natuurlijk super blij mee! 

 
 
 
 
 
 
 
We zijn blij om te kunnen mededelen dat Amy afgelopen week is gedekt door Enzo fan’t Suydevelt, roepnaam Rosco. Wat zijn we blij dat we hem mochten gebruiken. In het weekend stond hij nog op de show in Bleiswijk waar hij Nederlands Kampioen werd, direct erna mocht hij Amy dekken. Naast het feit dat Amy een heel lief teefje is staat ze bij ons in de roedel haar mannetje en kan ze ook heerlijk ondeugend zijn. Rosco is een hele lieve maar bovenal stabiele reu, we kijken dan ook heel erg uit naar de pups van deze mooie combi.
Als alles goed gaat dan verwachten wij de pups begin januari 2020. Als u interesse heeft in een pup uit deze mooie combi of u wilt gewoon meer weten over de Drentsche Patrijshond neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Door |november 11th, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Amy is gedekt

Joni is gedekt

26 november 2019: Update
De pups van Joni en Morris zijn afgelopen zaterdag 23 november geboren. Geen groot nest maar wat zijn ze mooi, een reutje en een teefje! 

 
 
 
 
 
 
30 oktober 2019
Update: We hebben een echo laten maken en we kunnen nu bevestigen dat Joni drachtig is. Eind november zal ze uitgerekend zijn!
 
Nieuws: Joni is gedekt!
Op donderdag 26 september hebben wij Joni laten dekken door Morris fan’t Suydevelt. Een prachtige lieve reu die zo mooi past bij onze Joni. We zijn dan ook heel blij dat we Morris mochten gebruiken voor deze dekking. Dit zal voor Joni haar derde en laatste nestje worden. We zijn dan ook zeer benieuwd. De dekking is gedaan conform de regels van onze rasvereniging de DPHCN.

Over vier weken laten we een echo maken om zeker te weten of de dekking ook succesvol is geweest. Als alles goed gaat dan verwachten wij eind november de pups.

Als je interesse hebt in een pup uit deze mooi combi of gewoon interesse in de Drentsche Patrijshond in het algemeen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Door |oktober 4th, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Joni is gedekt

Norah is gedekt!

Afgelopen dinsdag, 6 november hebben wij onze Norah v.d. Olinckhoeve laten dekken door Dirk fan’t Suydevelt. Voor Norah was het de eerste keer en wist dan ook niet direct wat er nu de bedoeling was. Gelukkig is Dirk al wat ouder en heeft hij al eerder gedekt. Hij liet zich niet gek maken en dat was te merken. Hij bleef heerlijk rustig met een mooie dekking als gevolg.Twee prachtige honden die niet alleen uitblinken in exterieur en bouw. Ze zijn beiden zo lief. Niet alleen naar hun baasjes maar met name ook naar andere honden en mensen. Een prachtige kwaliteit die we koesteren in onze honden en ook graag terugzien in hun nageslacht. Uiteraard is de dekking volgens de regeling van de rasvereniging DPHCN.Over een viertal weken laten we een echo maken en hopen dan uiteraard te kunnen melden dat de dekking succesvol is geweest.Mocht u interesse hebben voor een pup of gewoon meer willen weten over dit prachtige ras neem dan gerust contact met ons op.        

Door |november 8th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Norah is gedekt!

Puppy time!!

Het aftellen was al begonnen en het kon dan ook al niet meer lang duren. Het is Puppy Time!! Op maandag 5 maart hebben zowel Joni als Ella hun prachtige puppies op de wereld gezet. En hoe!! We hebben een prachtige tijdelijke uitbreiding van onze roedel met maar liefst 19 honden. Joni trapte op maandag ochtend vroeg af en kreeg 7 prachtige pups, 4 reuen en 3 teefjes! Ella heeft netjes gewacht tot de avond en heeft maar liefst 12 puppies geworpen. Ze was tonnetje rond maar zoveel, dat hadden we niet verwacht. En wat deed ze het net als Joni goed. Alle pups zijn gezond en zonder complicaties ter wereld gekomen. Na de eerste verzorging en droogpoets beurt wilden ze gelijk gaan drinken. Pappa Nozem (roepnaam Najib) en Eelco (roepnaam Joes) mogen meer dan trots zijn op hun prachtige nakomelingen.Hier alvast een paar foto’s van het jonge grut, er volgen er meer op de Facebook pagina van de kennel.Mocht u interesse hebben in een pup(reu) neem dan gerust contact met ons op.        

Door |maart 7th, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Puppy time!!