Jelle van de Olinckhoeve


Jelle van de Olinckhoeve, voor sommigen beter bekend onder zijn roepnaam Luuk, is een zoon uit het eerste nest van onze Jessie met als vader Bueno (Jaap v.h. Bergse Veld). Luuk heeft 2 broertjes en 5 zusjes, ter wereld gekomen op 11 mei 2013.

Toen Luuk 8 weken oud was, is hij vanuit Mariënvelde met zijn nieuwe baasjes Fred en Marjo Timmer verhuisd naar het midden van het Land, Vleuten.

Luuk

Net als zijn moeder Jessie, is Luuk een zeer aanhankelijke hond.  Gelukkig voor hem kan hij iedere dag met zijn bazin mee naar kantoor, dus over gebrek aan aandacht heeft hij niets te klagen. Ook als de kinderen over de vloer komen, is het leven voor hem één groot feest!
Er is geen twijfel mogelijk dat Luuk tot rasgroep 7, de staande jachthond, behoort. Hij is een echte Nederlandse jachthond die het heerlijk vindt om aan het werk te zijn; vooral tijdens de jachttraining kan hij heel goed zijn passie kwijt. Tijdens de praktijkjacht heeft hij bewezen zijn mannetje te staan.

 

Luuk

Luuk is inmiddels opgegroeid tot een mooie volwassen kerel die ook als dekreu actief is. Mocht je meer over Luuk willen lezen/weten, hij heeft een eigen website waar je van alles en nog wat kunt lezen over De Drentsche Patrijshond in het algemeen, maar zeker ook over Luuk in het bijzonder Via deze link kom je op zijn eigen website pagina.

 

 

 

Luuk Luuk