In Oktober 2002 is onze eerste Drent Joep bij ons komen wonen. Joep heeft ervoor gezorgd dat onze liefde voor dit ras onvoorwaardelijk is.

joepJoep was een zeer levendige pup, erg eigenwijs (zoals een drent betaamd) en moeilijk te sturen: voor ons echt een vuurdoop! De puptraining hebben we niet afgerond omdat hij de andere honden veel interessanter vond dan de oefeningen. Joep was altijd wakker, wilde niet slapen maar lekker bij ons zijn en in het bos was hij echt in zijn sas: heerlijk rennen en spelen met andere honden.

Alleen in de auto blijven kon ook niet: hij heeft het gepresteerd al het leer van het stuur af te bijten toen we hem even alleen in de auto hadden gelaten en hij op de voorbank was geklommen!! Door zeer consequent te blijven hebben we hem toch het een en ander bij kunnen brengen maar een echte jachthond zal Joep nooit worden! Daar is hij veel te onbesuisd en enthousiast voor.

joepHelaas is Joep op 06 november 2013 overleden maar wij zullen hem altijd blijven herinneren als heerlijk onbesuisd, altijd vrolijk en enthousiast, onbevangen en erg vriendelijk voor andere honden en kinderen.