Update 25 november 2019:

We zijn gisteren met Amy naar de dierenarts geweest. Altijd weer een spannend moment, is de dekking nu wel of niet gelukt. Gelukkig kregen we snel antwoord op onze vraag: de dekking is gelukt, Amy is drachtig! Hier zijn we natuurlijk super blij mee! 

echo Amy

Echo Amy

 

 

 

 

 

 

 

We zijn blij om te kunnen mededelen dat Amy afgelopen week is gedekt door Enzo fan’t Suydevelt, roepnaam Rosco. Wat zijn we blij dat we hem mochten gebruiken. In het weekend stond hij nog op de show in Bleiswijk waar hij Nederlands Kampioen werd, direct erna mocht hij Amy dekken. Naast het feit dat Amy een heel lief teefje is staat ze bij ons in de roedel haar mannetje en kan ze ook heerlijk ondeugend zijn. Rosco is een hele lieve maar bovenal stabiele reu, we kijken dan ook heel erg uit naar de pups van deze mooie combi.

Als alles goed gaat dan verwachten wij de pups begin januari 2020. Als u interesse heeft in een pup uit deze mooie combi of u wilt gewoon meer weten over de Drentsche Patrijshond neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Amy is gedekt

Linde v.d. Olinckhoeve, roepnaam Amy

Enzo fan ‘t Suydevelt, roepnaam Rosco